Facebook Marketing

Használd ki az előnyeit az egyik legjobb online marketing eszköznek

Szeretnéd kihasználni a Facebook adta marketing lehetőségeket?

Gondolom észrevetted, hogy mennyire beépült a Facebook az emberek életébe. Jelenleg a Facebook-on található meg egy helyen a legtöbb ember. Ha tanultál marketinget akkor érted, hogy vállalkozóként / értékesítőként oda kell mennni ahol a célközönséged van(!) és NEKIK érdemes csak hirdetni, kommunikálni.


A Facebook-on lehetősége van minden vállalkozásnak összegyűjtenie egy követőtábort a célcsoportjából akiknek rendszeresen lehet kommunikálni. Vagyis a Facebook tőkéletesen alkalmas arra, hogy ismertséget szerezzünk, bizalmat építsünk, eladjunk, majd újra eladjunk. Ez marketing szempontból tökéletes.

Persze az, hogy mennyi eladás lesz az attól függ leginkább, hogy mennyire jól tudunk és akarunk kommunikálni a termékünkről, magunkról, a vevőről. Továbbá attól, hogy mennyire jól használjuk a Facebook tehnikai előnyeit.

Gondolom, most azt szeretnéd megtudni, hogy mi mennyibe kerül... és mikor kapod meg az eredményt, vagyis a vevőket a Facebook-ról? DE az online marketing nem egy egylépéses dolog. Nem egy konkrét termék amit ha kifizetsz akkor a következő hétfőre oda tudok adni.


Mit lehet elvárni tőle? Milyen eredményekre lehet számítani?

1. Folyamatosan fog nőni azoknak az embereknek a száma akik megismernek Téged és a Vállalkozásod

2. Folyamatosan fog nőni az érdeklődők száma, akik felkeresnek, felhívnak, kérdeznek, rendelnek

3. Folyamatosan fog nőni a vásárlók száma


Mit nem lehet elvárni tőle?

Habár a Facebook hirdetésekkel hamar el lehet érni a potenciális vevőket a célcsoportunkból, de a legtöbb esetben idő kell ahhoz, hogy megismerjenek az emberek, aztán elkezdjenek bízni benned, majd elkezdjenek vásárolni. Ez egy természetes folyamat, így működünk. Persze ezen a folyamaton lehet gyorsítani, de erről majd még beszélünk.

Kinek ajánlott?

Szinte bármilyen vállalkozásnak ajánlott használni akinek van egy embere egyrészt megtanulni a tehnikai és marketing dolgokat, másrészt rendszeresen kommunikálni (ez a legfontosabb).


Kinek nem ajánlott?

 • Olyan cégnek tényleg nem ajánlott akinek a célcsoportja egyáltalán nem facebook-ozik. De ez nagyon ritka
 • Aki nem hajlandó költeni hirdetésekre egyáltalán
 • Aki nem fog kommunikálni rendszeresen
 • MI KELL A FACEBOOK MARKETINGHEZ?


  1. Sok sok INFORMÁCIÓRA az értékesítéshez / marketinghez

  2. Ahhoz, hogy ez ne csak ilyen össze-vissza posztolgatás legyen, kell egy EMBER aki kicsit ért a következőkhöz:

  • Értékesítési szemléletű kommunikáció, azért, hogy a posztok témája jó legyen
  • Egy elfogadható (esztétikus) grafika (design, képek, videók)
  • Kommunikatív szövegírás
  • Hirdetések kezelése

  3. PÉNZRE van szükség a hirdetésekre, mert ha ezt nem csináljuk akkor nagyon-nagyon kevés emberhez jut el amin dolgoztunk

  online vallalkozas tanacsadas

  Kinek a dolga lenne ez? Ki tudná a legjobban ezt csinálni?

  A helyzet az, hogy a tulajdonos tudná ezt a legjobban csinálni. Ő ért hozzá, az ő szava a döntő, őt akarják a vevők kicsit megismerni stb stb. A nagyobb cégeknél ahol a tulajdonos már csak irányít ott egy tökeletesen jól informált marketinges tudná ezt a munkát jól végezni.

  Azt vettem észre, hogy sok vállalkozásnak kellene ez a Facebook Marketing, de nincs rá embere aki ért ehhez valamennyire és még ideje is van ezzel foglalkozni.

  Azt nem állítom, hogy ez a legjobb marketing módszer ami létezik és mindenki hülye aki ezt nem csinálja, de 2020-ban amyelyik vállalkozásnak nincs aktív Facebook oldala, az lemarad egy online vásárlási szokásról. Manapság az emberek többsége úgy vásárol az interneten, hogy előbb átnézi a weboldalt, a blogot, a facebook oldalt, a youtube-ot stb és majd aztán dönt a vásárlásról... Már nem hiszünk elsőre egy termékoldalnak ... kicsit utánanézünk a cégnek a Facebook-on, a Google-ben, Youtube-on, megnézzük mit ad még ... és aki többet ad, aki szimpatikusabb, attól vásárlunk. Ez egy vásárlási szokás. És akinek nincs aktív céges Facebook oldala annak másképp kell nagyon ügyesnek lenni, hogy ezt a hátrányt ellensúlyozza.


  Én évek óta kezelek más cégek Facebook oldalait. Egy bizonyos szintig (szerintem) jól el tudom végezni a Facebook marketinges feladatokat. Ha szeretnél többet megtudni erről akkor kérlek keress meg.  KAPCSOLATFELVÉTEL

  Ha kérdésed van vagy szeretnéd, hogy kezdjünk el együtt dolgozni akkor kérlek hívj fel 09:00 és 17:00 között, hétköznap.

  Hívjál fel: 0770.109.351

  Üdvözöllek. Én Csóka László vagyok, online marketinges, Google és Facebook hirdetések kezelője, Nagyváradról.

  2013 óta folyamatosan tanulom és kutatom azokat az online marketing megoldásokat ami egy vállalkozásnak vevőket tud hozni-szerezni az internetről. Mivel rendes tőke nélkül és egyedül fogtam neki a vállalkozásnak az online vevőszerzés területén, ezért akkor azt láttam a legjobbnak ha megtanulok mindent ami ehhez a témához tartozik: értékesítés, online marketing, webprogramozás, webdesign-grafika, Google és Facebook hirdetések kezelése. Minden vállalkozásnak másban segítettem. Volt akinek csak webprogramozásban, volt akinek csak online hirdetéseket kezeltem és volt olyan vállalkozás is akinek a teljes online vevőszerzését én csináltam.

  Ma már leginkább Google és Facebook hirdetésekkel foglalkozom. Továbbá segítek, amiben tudok, az online vevőszerzés kidolgozásában is.

  Ha tudok, Neked is szívesen segítek. Hívj fel vagy írj egy emailt.

  0770.109.351  Milyen területen alkalmaztam eddig a Facebook Marketinget?


  Mezőgazdasági gépek

  Vállalkozó képzések

  Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek

  Hitelek

  Hentes áruk, szárnyas húsok

  Reklámügynökség

  Teák, szirupok, tinktúrák

  Irodai kellékek

  Építkezési kellékek, szerszámok

  Utazások

  High-tech megemlékezési eszköz

  Gyógynövényes készítmények

  Lakókocsi bérlés

  Nyomtatók

  Offline reklámanyagok

  Online marketing


  Kapcsolatfelvétel: 0770.109.351


  SEGÍTSÉG AZ ONLINE MARKETINGHEZ

  Nélkülözhetetlen információk vállalkozóknak az online vevőszerzésről

  5 kulcs a sikeres online vevőszerzéshez

  - letölthető e-book -  Ha ezeket egy vállalkozó nem ismeri akkor téves elképzelések alapján kell döntsön az online marketingjében


  Kérem az ebook-ot