Google céges profil beállítása

Ingyen építi az ismertséget, bizalmat. Ingyen hozza a weboldallátogatókat és az érdeklődőket

Ugye tudod, hogy az online vevőszerzésben mennyire fontos ismertséget, bizalmat, weboldallátogatókat és érdeklődőket szerezni?


Hol jelenik meg a Google céges profil?

 • A Google Keresőben, amikor az emberek rákeresnek a céged nevére. Az emberek akkor szoktak egy vállalkozás nevére rákeresni, mikor szeretnének utánanézni, hogy kik is ezek, megbízható cég-e. Ha rendbe van téve a céges profilod akkor ez bizalmat tud adni, mondjuk egy vásárlás, megrendelés eldöntéséhez.
 • Ugyancsak A Google Keresőben, amikor az emberek rákeresnek olyan kulcsszavakra amilyen üzletágban vagy. A céges profilod akkor jelenhet meg egy fontos kulcsszó esetén ha jól rendbe van téve és a Google algoritmus úgy ítéli meg, hogy érdemes megmutatnia ezt is a fizetett hirdetések és a legjobb organikus találatok között az első oldalon.
 • Google Térképen megjelenik azoknak az embereknek akik épp a térképet használják és figyelik. Napjainkban a GPS-ként használják sokan a Google Térképet, hogy eljussanak A pontból a B pontba. És közben a te céged logóját és legfontosabb információit megtekinthetik. Kicsit meglepő reklám, de mivel sokan használják a Google Térképet ezért ez is imertséget tud hozni egy vállalkozásnak.

 • Mitől annyira jó? Miket tud?

  A Google céges profil megfelelő beállítása rendszeresen és ingyen hozhat érdeklődőket az internetről a vállalkozásodba, tehát segíthet az online vevőszerzésben

 • Sokan használják, mielőtt döntést hoznának egy vásárlás, együttműködés, kapcsolatfelvétel esetében
 • Egyszer kell megcsinálni rendesen
 • A Google vélemények ide tartoznak. A mások véleménye az interneten sokat dob a latba. Kiváló bizalomszerző eszköz
 • Útvonaltervező a Google térképén segíti az érdeklődődet, hogy eljusson hozzád
 • Weboldallátogatókat hoz
 • Telefonhívás illetve üzenet küldésének (sms) lehetősége, ha valaki gyorsan fel akarja veled venni a kapcsolatot
 • Képekkel, leírással, bejegyzéssel, termékekkel, szolgáltatásokkal kis betekintést lehet adni a cégünkről, ami bizalmat szerez nekünk
 • Órarend lehetősége. Én nem gondoltam volna, hogy ez érdekes lehet valakinek. Aztán egy ügyfelemnél állandóan kellett az órarendet cserélgetni, mert a vevők fel voltak háborodva (többen is), hogy az üzlet miért nem úgy van nyitva ahogy azt a Google-ben írja...

 • Kinek ajánlott?

  Azoknak a cégeknek akinek van egy nyivános helyisége (fizikai boltja): üzlet, iroda, raktár, étterem, kávézó, cukrászda, strand, mozi, bár, stb... azoknak kötelező! Legalábbis akkor ha érdekli őket az internetes jelenlét.


  Kinek nem ajánlott?

 • Akinek nincs weboldala
 • Akinek egyáltalán nincsenek online marketing ismeretei és megfizetni sem akar szakembert erre
 • Aki nem szán rá egy x összeget havonta. Van aki havonta 100lejt költ rá, van aki 1000lejt és van aki 10.000-eket
 • Akinek a célcsoportját nem lehet meghatározni vagy nagyon réspiac amit kínál

 • Miért ajánlom?

  Akár 1 nap alatt el lehet végezni és aztán módszeresen, rendszeren hozza majd az érdeklődőket. Nem azt állítom, hogy ez egy gyors online vevőszerző eszköz, de annál biztosabb. A Google céges profil egy stabil Bizalom és Ismertség növelő eszköz, ami ráadásul ingyenes és egyszer kell rendesen megcsinálni. Az online marketingben minden eszközt meg kell fognunk a cégünk promoválására.

  Mennyibe kerül egy Google Céges Profil beállítása?

  Munkadíj: 300lej


  KAPCSOLATFELVÉTEL

  Ha kérdésed van vagy szeretnéd, hogy kezdjünk el együtt dolgozni akkor kérlek hívj fel 09:00 és 17:00 között, hétköznap.

  Hívjál fel: 0770.109.351

  Üdvözöllek. Én Csóka László vagyok, Google és Facebook hirdetések kezelője, Nagyváradról.

  2013 óta folyamatosan tanulom és kutatom azokat az online marketing megoldásokat ami egy vállalkozásnak vevőket tud hozni-szerezni az internetről. Mivel rendes tőke nélkül és egyedül fogtam neki a vállalkozásnak az online vevőszerzés területén, ezért akkor azt láttam a legjobbnak ha megtanulok mindent ami ehhez a témához tartozik: értékesítés, online marketing, webprogramozás, webdesign-grafika, Google és Facebook hirdetések kezelése. Minden vállalkozásnak másban segítettem. Volt akinek csak webprogramozásban, volt akinek csak online hirdetéseket kezeltem és volt olyan vállalkozás is akinek a teljes online vevőszerzését én csináltam.


  Az évek alatt rájöttem, hogy:

  - egy cégnek a marketingjét úgyis a Vállalkozó fogja kitalálni, mert az Ő cége. Ebben sokat nem lehet Neki segíteni.

  - én abban tudok neki segíteni, hogy ismertté tesszük a cégét, termékét, szolgáltatását az interneten.

  Ezért ma már a leginkább Google és Facebook hirdetésekkel foglalkozom.


  Ha tudok, Neked is szívesen segítek. Hívj fel vagy írj egy emailt.

  0770.109.351