Google céges profil beállítása

Ingyen építi az ismertséget, bizalmat. Ingyen hozza a weboldallátogatókat és az érdeklődőket

Ugye tudod, hogy az online vevőszerzésben mennyire fontos ismertséget, bizalmat, weboldallátogatókat és érdeklődőket szerezni?


Hol jelenik meg a Google céges profil?

 • A Google Keresőben, amikor az emberek rákeresnek a céged nevére. Az emberek akkor szoktak egy vállalkozás nevére rákeresni, mikor szeretnének utánanézni, hogy kik is ezek, megbízható cég-e. Ha rendbe van téve a céges profilod akkor ez bizalmat tud adni, mondjuk egy vásárlás, megrendelés eldöntéséhez.
 • Ugyancsak A Google Keresőben, amikor az emberek rákeresnek olyan kulcsszavakra amilyen üzletágban vagy. A céges profilod akkor jelenhet meg egy fontos kulcsszó esetén ha jól rendbe van téve és a Google algoritmus úgy ítéli meg, hogy érdemes megmutatnia ezt is a fizetett hirdetések és a legjobb organikus találatok között az első oldalon.
 • Google Térképen megjelenik azoknak az embereknek akik épp a térképet használják és figyelik. Napjainkban a GPS-ként használják sokan a Google Térképet, hogy eljussanak A pontból a B pontba. És közben a te céged logóját és legfontosabb információit megtekinthetik. Kicsit meglepő reklám, de mivel sokan használják a Google Térképet ezért ez is imertséget tud hozni egy vállalkozásnak.

 • Mitől annyira jó? Miket tud?

  A Google céges profil megfelelő beállítása rendszeresen és ingyen hozhat érdeklődőket az internetről a vállalkozásodba, tehát segíthet az online vevőszerzésben

 • Sokan használják, mielőtt döntést hoznának egy vásárlás, együttműködés, kapcsolatfelvétel esetében
 • Egyszer kell megcsinálni rendesen
 • A Google vélemények ide tartoznak. A mások véleménye az interneten sokat dob a latba. Kiváló bizalomszerző eszköz
 • Útvonaltervező a Google térképén segíti az érdeklődődet, hogy eljusson hozzád
 • Weboldallátogatókat hoz
 • Telefonhívás illetve üzenet küldésének (sms) lehetősége, ha valaki gyorsan fel akarja veled venni a kapcsolatot
 • Képekkel, leírással, bejegyzéssel, termékekkel, szolgáltatásokkal kis betekintést lehet adni a cégünkről, ami bizalmat szerez nekünk
 • Órarend lehetősége. Én nem gondoltam volna, hogy ez érdekes lehet valakinek. Aztán egy ügyfelemnél állandóan kellett az órarendet cserélgetni, mert a vevők fel voltak háborodva (többen is), hogy az üzlet miért nem úgy van nyitva ahogy azt a Google-ben írja...

 • Kinek ajánlott?

  Azoknak a cégeknek akinek van egy nyivános helyisége (fizikai boltja): üzlet, iroda, raktár, étterem, kávézó, cukrászda, strand, mozi, bár, stb... azoknak kötelező! Legalábbis akkor ha érdekli őket az internetes jelenlét.


  Kinek nem ajánlott?

 • Akinek nincs weboldala
 • Akinek egyáltalán nincsenek online marketing ismeretei és megfizetni sem akar szakembert erre
 • Aki nem szán rá egy x összeget havonta. Van aki havonta 100lejt költ rá, van aki 1000lejt és van aki 10.000-eket
 • Akinek a célcsoportját nem lehet meghatározni vagy nagyon réspiac amit kínál

 • Miért ajánlom?

  Akár 1 nap alatt el lehet végezni és aztán módszeresen, rendszeren hozza majd az érdeklődőket. Nem azt állítom, hogy ez egy gyors online vevőszerző eszköz, de annál biztosabb. A Google céges profil egy stabil Bizalom és Ismertség növelő eszköz, ami ráadásul ingyenes és egyszer kell rendesen megcsinálni. Az online marketingben minden eszközt meg kell fognunk a cégünk promoválására.

  Mennyibe kerül egy Google Céges Profil beállítása?

  Munkadíj: 300lej


  KAPCSOLATFELVÉTEL

  Ha kérdésed van vagy szeretnéd, hogy kezdjünk el együtt dolgozni akkor kérlek hívj fel 09:00 és 17:00 között, hétköznap.

  Hívjál fel: 0770.109.351

  Üdvözöllek. Én Csóka László vagyok, online marketinges, Google és Facebook hirdetések kezelője, Nagyváradról.

  2013 óta folyamatosan tanulom és kutatom azokat az online marketing megoldásokat ami egy vállalkozásnak vevőket tud hozni-szerezni az internetről. Mivel rendes tőke nélkül és egyedül fogtam neki a vállalkozásnak az online vevőszerzés területén, ezért akkor azt láttam a legjobbnak ha megtanulok mindent ami ehhez a témához tartozik: értékesítés, online marketing, webprogramozás, webdesign-grafika, Google és Facebook hirdetések kezelése. Minden vállalkozásnak másban segítettem. Volt akinek csak webprogramozásban, volt akinek csak online hirdetéseket kezeltem és volt olyan vállalkozás is akinek a teljes online vevőszerzését én csináltam.

  Ma már leginkább Google és Facebook hirdetésekkel foglalkozom. Továbbá segítek, amiben tudok, az online vevőszerzés kidolgozásában is.

  Ha tudok, Neked is szívesen segítek. Hívj fel vagy írj egy emailt.

  0770.109.351


  SEGÍTSÉG AZ ONLINE MARKETINGHEZ

  Nélkülözhetetlen információk vállalkozóknak az online vevőszerzésről

  5 kulcs a sikeres online vevőszerzéshez

  - letölthető e-book -  Ha ezeket egy vállalkozó nem ismeri akkor téves elképzelések alapján kell döntsön az online marketingjében


  Kérem az ebook-ot