SZOLGÁLTATÁSAINK

online vallalkozas tanacsadas

Google Hirdetések Kezelése

A Google Kereső mai napig a legjobb érdeklődő szerző eszköz. A Youtube-ot sem kell bemutatni senkinek. Nagyon sok ember használja őket. A Google Display hálózattal pedig elképesztő, hogy mennyi és milyen ismert weboldalakon tudunk hirdetni.

Érdekel? Kérdésed van? Hétköznap 09:00 és 17:00 között nyugodtan hívjál fel.

Tovább

Facebook Hirdetések Kezelése

A Facebook az a helyszín most ahová a legnagyobb mennyiségű ember rendszeresen eljár és ott tartózkodik naponta akár több órát is. Ez reklámozási szempontból tökéletes hely. Vagyis nem szabad kihagyni.

Érdekel? Kérdésed van? Hétköznap 09:00 és 17:00 között nyugodtan hívjál fel.

Tel: 0770.109.351
weboldalak letrehozasa
weboldalak letrehozasa

Google Cégem profil létrehozása

Ez egy olyan eszköz ami egyrészt az online eladásaidat növelheti, másrészt ingyen érdeklődőket is tud hozni a vállalkozásodba ... persze ha jól van kitalálva és létrehozva.

Érdekel? Kérdésed van? Hétköznap 09:00 és 17:00 között nyugodtan hívjál fel.

Tel: 0770.109.351

Rólam


Üdvözöllek. Én Csóka László vagyok, online marketinges és weboldal programozó Nagyváradról.


2013 óta folyamatosan tanulom a webprogramozást és kutatom azokat az online marketing megoldásokat ami egy vállalkozásnak vevőket tud hozni-szerezni az internetről. Mivel az online vevőszerzés az értékesítéssel és marketinggel kezdődik, a webdesign-al folytatódik és a weboldal összeállítása pedig webes programozásból áll, én ezeket mindet tanultam és gyakoroltam, és mind a mai napig gyűjtöm a tapasztalatokat. Minden vállalkozásnak másban segítek. Van akinek csak webprogramozásban, van akinek csak online hirdetéseket kezelek, és van olyan vállalkozás is akinek a teljes online vevőszerzését én csinálom.

Ha tudok, Neked is szívesen segítek. Hívj fel vagy írj egy emailt.

0770.109.351

Kérdésed van?

Nagyon fontosnak tartom, hogy minden kérdésre választ adjak, mert egy vállalkozónak is értenie kell a lényegét az online vevőszerzésnek. Egy vállakozónak is tudnia kell, hogy mire van szüksége és mivel kell számolnia egy weboldal létrehozása, hirdetése és sikere esetén, azért hogy jó döntéseket tudjon hozni ebben a témában.

Tudnod kell, hogy nincs hülye kérdés. Kérlek bátran tedd fel azt a kérdést ami a fejedben van.